προσβασιμότητα

σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το wagamama website.

η wagamama είναι υπερήφανη για την προσβασιμότητα του διαδικτυακού της τόπου, και έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα wagamama είναι προσβάσιμη σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες. αυτή η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που αναφέρονται παρακάτω.

εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική προσβασιμότητας, ή αν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες πρόσβασης στο περιεχόμενο τις ιστοσελίδα μας ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη χρήση ενός στοιχείου της, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

συμμόρφωση με τα πρότυπα:

επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε στην προτεραιότητας α, αα, και επιλεγμένες κατευθύνσεις ααα των οδηγιών w3c web content accessibility. η ιστοσελίδα μας δοκιμάζεται σε τακτά διαστήματα, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από αυτοματοποιημένα εργαλεία για τον εντοπισμό πιθανών προβληματικών περιοχών και χειροκίνητων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί πως συμμορφωνόμαστε τόσο με το πνεύμα όσο και το γράμμα των οδηγιών για την προσβασιμότητα του w3c.

«συνδέσεις σε άλλες ιστοσελίδες:

παρακαλώ σημειώστε ότι η ιστοσελίδα wagamama περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. αυτές οι ιστοσελίδες δεν ανήκουν, λειτουργούν, ελέγχονται ή αναθεωρούνται από το wagamama, και οι σελίδες τους μπορεί να μην είναι πλήρως συμβατές με την πολιτική προσβασιμότητας μας. οι πολιτικές προσβασιμότητας των εν λόγω δικτυακών τόπων, και όχι η πολιτική προσβασιμότητας του wagamama, καθορίζουν τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας σε αυτούς και οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες θα πρέπει να απευθύνονται στον ιδιοκτήτη του εν λόγω δικτυακού τόπου.

εναλλακτικό κείμενο:

εικόνες της ιστοσελίδας μας έχουν εναλλακτικές ιδιότητες κειμένου, συχνά γνωστές ως εναλλακτικό κείμενο. αυτό σημαίνει ότι όταν η εικόνα χρησιμοποιείται σε μια ιστοσελίδα για να μεταφέρει πληροφορίες το περιεχομένο του επίσης περιγράφεται στο alt text. κατά την χρήση το alt text της εικόνας μπορεί να γίνει κατανοητό από τους browser κειμένου και βοηθητικές τεχνολογίες, όπως αναγνώστες οθόνης. αν μια εικόνα χρησιμοποιείται για απλά διακοσμητικούς σκοπούς, το χαρακτηριστικό κείμενο για την εικόνα παραμένει κενό σύμφωνα με τις αποδεκτές βέλτιστες πρακτικές.

διευκόλυνση ανάγνωσης, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους γραμματοσειρών και διάταξης:

η ιστοσελίδα wagamama χρησιμοποιεί μεγέθη γραμματοσειρών που μπορείτε να ελέγχετε απο τη χρήση του web browser σας.

μπορείτε επίσης να αλλάξετε χειροκίνητα το μέγεθος του κειμένου μέσω του web browser σας.

για να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου στον microsoft internet explorer επιλέξτε προβολή> μέγεθος κειμένου και επιλέξτε το προτιμώμενο μέγεθος του κειμένου σας από το μικρότερο στο μεγαλύτερο. η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι μεσαία.

μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου σε mozilla firefox και άλλους mozilla-based browsers επιλέγοντας προβολή> μέγεθος κειμένου που ακολουθείται από αύξηση ή μείωση. για να επιστρέψετε το μέγεθος του κειμένου στην προεπιλεγμένη ρύθμιση, επιλέξτε κανονική.

οι γραμματοσειρές στην ιστοσελίδα wagamama έχουν επιλεγεί για διευκόληνση της αναγνωσιμότητα τους στις οθόνες των υπολογιστών. η διάταξη έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στο πλάτος του προγράμματος περιήγησης, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του προγράμματος περιήγησης για να ταιριάζει με τις δικές σας προτιμήσεις θέασης