edamame φασολάκια σόγιας στον ατμό με τους λοβούς τους. πιέστε τα έξω από το λοβό κατ’ ευθείαν στο στόμα σας!!
gyoza ιαπωνικά ντάμπλινγκ που δημιουργούνται με το τύλιγμα λεπτής ζύμης γύρω από κρέας και λαχανικά. τα gyoza μπορεί να είναι τηγανητά ή στον ατμό και συχνά σερβίρονται με σάλτσα
miso συμπυκνωμένη πάστα που προσφέρει μια βαθιά, γήινη γεύση σε πολλά παραδοσιακά ιαπωνικά γεύματα. το miso γίνεται από τη ζύμωση σπόρων σόγιας
Ramen τα ramen είναι δημοφιλή ιαπωνικά πιάτα. συνδυάζουν νουντλς σιταριού σε ζωμό με βάση κρέας ή ψάρι και συνήθως ολοκληρώνονται με φρέσκα κρεμμυδάκια και άλλα λαχανικά για περισσότερη φρεσκάδα και γεύση
teriyaki μια γλυκιά μαρινάδα σόγιας που προσδίνει στο κρέας και τα ψάρια πλούσια γεύση και χυμώδη υφή
yasai στα ιαπωνικά σημαίνει «λαχανικά». όταν διαβάζεις «yasai» στο μενού του wagamama αυτό συνήθως σημαίνει ότι το πιάτο είναι φιλικό για χορτοφάγους